Over ISIKFIT

ISIKFIT is een personal trainer en coach in Enschede. opgericht in 2022 door Okan Isiklar waarbij ‘Samen verassend fit’ ons hoofddoel is.

ISIKFIT is een personal trainer en coach met inmiddels 2 jaar coaching ervaring en 6 jaar trainingservaring. Zelf ben ik begonnen als coach bij een bedrijf en heb ik mij hierin verder ontwikkeld door diverse cursussen te volgen en diploma’s te behalen.

Wij maken sport en bewegen voor iedereen toegankelijk, veilig, effectief en fun! Ben jij een ervaren atleet of heb jij zelf nog helemaal geen fitness ervaring? Dit speelt bij ISIKFIT geen enkele rol. Wij passen de training aan op jouw wensen en doelen en zorgen ervoor dat jij kunt groeien en jouw doelen kunt behalen

Wil jij weten hoe je met weinig tijd effectief kan trainen? En hoe het zit met jou fitheid?

Bij ISIKFIT houden wij rekening met alle dagelijkse uitdagingen. Wij denken graag in oplossingen. 

After all, a strong mindset is an easy life!

Eigen ervaring

Mijn missie

Ik realiseerde tijdens de coronapandemie dat ik mijn dromen moet najagen. Mijn droom was mensen met een zoektocht naar een gezonder levensstijl verder te helpen. Hierbij kun jij denken aan zowel de fysieke kracht als mentaal.

Hiermee combineer ik 2 leuke dingen: Coachen en mijn passie Fitness!

Om mijn droom te verwezenlijken moest ik eerst met mezelf aan de slag. Op 5 juli 2021 heb ik besloten om mijn dromen na te jagen en de eerste stap was mezelf in topvorm krijgen. Én dit is gelukt!

Na ongeveer een klein half jaar ben ik 20 kilo lichter en ik heb een boost aan energie bijgekregen en dat allemaal met een vegan levensstijl.

Na mijn persoonlijke doel te hebben behaald, is mijn missie bij te dragen aan jouw persoonlijke doel! Samen verrassend fit!