Wil jij snel afvallen?

ZO DOE JE DAT!

Kies een sport die jij leuk vindt!

Investeer tijd en geld in je voeding! De meeste mensen denken dat wanneer je elke dag sport je vanzelf wel afvalt. Maar wist jij dat dit helemaal niet waar is? Voeding is namelijk 70% van het werk! Dus door alleen maar fanatiek te sporten zul jij nooit op het gewenste resultaat komen.

Weet jij niet wat jouw caloriebehoefte is en/of heb jij hulp nodig bij het afvallen?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op !

The vegan way!

Jij hoeft niet hetzelfde eetpatroon aan te gaan zoals ik dat heb gedaan. Ik heb voor een vegan levensstijl gekozen, omdat mijn lichaam slecht reageerde op dierlijke producten. Dit heeft ertoe geleid dat ik naar alternatieven ben gaan zoeken.
Het minderen van dierlijke producten ging geleidelijk en voordat ik het wist was ik volledig gestopt. Ik vier dit jaar mijn 3e vegan levensstijl.

Ik voel mij

Fitter en sterker

Ik zit lekkerder

In mijn vel

Ik eet gevarieerder en krijg

veel vitamines en mineralen binnen

Waarom vegan?

My vegan story

Ik sport al 6 jaar waarvan 3 jaar Vegan.
Hierin heb ik dus veel ervaring en weet ik dat jouw lichaam uitstekend brandstof kan halen uit plantaardige voeding.

Ik heb altijd gedacht dat een veganistisch dieet saai zou zijn en vooral niet variërend. Hier heb ik mij in vergist!

Ik ben altijd erg bezig geweest met voeding en ik heb diverse diëten geprobeerd. Al heel gauw kwam ik erachter dat een dieet met dierlijke producten niet echt werkt voor mijn lichaam. Mijn lichaam gaf regelmatig signalen af. Ik had vaak last van ontstekingen waardoor ik noodgedwongen was mijn fitness routine te stoppen. Ik raakte er ontmoedigd van. Ik wist dat ik verandering moest aanbrengen aan mijn eetpatroon en in dit geval zou het niet een tijdelijk dieet zijn, maar een complete verandering van mijn levensstijl.

Ik heb me een aantal weken verdiept in het vegan dieet en het leek mij een goed idee om het te proberen. Al heel gauw merkte ik verschil in mijn lichaam. Ik voelde mij zowel lichamelijk als mentaal veel beter.

Mijn vegan journey begon in de zomer van 2018 en vanaf begin 2019 was mijn eetpatroon volledig veganistisch.

De sleutel voor het volledig aanpassen van je levensstijl begint stapsgewijs. Gun je lichaam de tijd zich aan te passen en blijf voor consequent.

Mijn doel is met mijn verhaal mensen inspireren het beste uit zichzelf te halen en vooral voor je lichaam goed te zorgen. Dit hoeft niet volledig op mijn manier (veganistisch), want samen gaan we jouw plan uitstippelen.

Je hebt meer energie! Dit is persoonlijk mijn favoriet!
Een gebalanceerd vegan dieet zonder een overschot een cholesterol en andere dierlijke vetten dat onze aders dicht laten slibben, zorgt ervoor dat je ’s ochtends letterlijk je bed uitspringt!

Bij ISIKFIT gaan wij voor SAMEN verassend FIT!

Get your booty

Wil jij ook sterke bilspieren?

Sporters met sterke bilspieren zijn sterker, sneller en explosiever in hun bewegingen dan sporters met zwakke bilspieren.
En daarnaast verbeter jij met jouw sterke bilspieren jouw lichaamshouding en verminder je hiermee de kans op blessures!

De huidige trend is mooie ronde billen! Want wie wil dat nou niet? Sterren als Kim Kardashian hebben het schoonheidsideaal veranderd, een mooie booty nu hotter dan ooit! Met een op maat gemaakte plan helpt ISIKFIT jou bij het behalen van jouw doelen.